Používáme soubory cookies k pravidelnému zlepšování výkonu a použitelnosti webu. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním všech cookies.Zobrazit více

Chytré brýle Vuzix jsou pro průmysl jako stvořené

Vypadají jako obyčejné brýle. Nicméně umí toho daleko víc. Udrží s vámi pracovní tempo a provedou vás celým procesem výroby. Zaškolí nováčky a pomůžou i v případě servisního zásahu. O jejich plynulý chod a bezchybné fungování se stará software YOUservice od společnosti ACONTE, s.r.o., která je partnerem naší AJKA - Solution s.r.o.

Ve světě průmyslu není na chyby čas

Společnost ACONTE, s.r.o., partner AJKA solution s.r.o., si dala jasný cíl. Vytvořit chytré brýle, které obstojí v tvrdých podmínkách výrobního procesu a zároveň budou nenahraditelnou podporou pro zaměstnance. Výsledkem jejich práce je model Vuzix. Ten je odpovědí na vše, co každodenní práce v průmyslu vyžaduje.

Chytré brýle Vuzix jsou pro manuálně zručné pracovníky nepostradatelným pomocníkem. Snižují vyrobení vadných kusů, pracovní úrazy i náklady na zaškolení zaměstnanců. Své uplatnění si najdou nejen ve firemním segmentu.

Šetří čas drahých specialistů i celé firmy 

Smiřte se s tím, že téměř všechno nyní zvládnete sami. Pouze s technikem „v brýlích”. Po zaznamenání závady zařízení navážete spojení se servisním partnerem, který vidí to, co vy. Jednoduše vás navede, aby stroj znovu co nejdříve fungoval. Už žádné zbytečné prodlevy.

Několikastránkovým návodům odzvonilo. Vytvořte pro své zaměstnance příručky, které jsou srozumitelné a sdělují přesně to, co sdělovat mají. Práce s digitálním průvodcem je díky propacovanému softwaru YOUservice opravdu snadná. Oživte návod obrázky, videem či hlasovým komentářem. Vaši zaměstnanci ocení kvalitně zpracovaný a přehledný návod i to, že v něm nemusí listovat a mají volné ruce. Všechno je rázem snazší a efektivnější. 

Práce ve velkoskladu je náročná. I po několika letech se stává, že něco nemůžete najít. I zde chytré brýle Vuzix mají své místo. Automaticky načtou čárový kód a ukážou vám, kde se nachází to, co zrovna hledáte. Zobrazí aktuální stav zásob či kontakty na dodavatele. 

A to je jen malý zlomek toho, kde brýle s rozšířenou realitou uplatníte.

YOUservice patří mezi špičková řešení

Vývojáři společnosti ACONTE, s.r.o.  mysleli na všechno. Chytré brýle Vuzix jsou odolné vůči pádu, vodě i prachu. Celá konstrukce je promyšlena tak důkladně, že displej uživateli nijak nezasahuje do zorného pole

Žádné složité nastavování. Mnoho aplikací, které do brýlí jednoduše stáhnete. Zprávy, hovory, počasí a samozřejmě i Netflix. 

Otestujte si chytré brýle Vuzix i ve své firmě

Nedivíme se, že vás chytré brýle zaujaly. My sami je používáme a nedáme na ně dopustit. Využíváme je k zaškolování nováčků, pravidelné údržbě a především pro okamžité vyřešení havárie. 

A protože víme, že vlastní zkušenost je to nejcennější, rádi vám je předvedeme v provozu. Těšíme se na brzké shledání.